Leverancier van klantgerichte en innovatieve oplossingen in de automatisering voor uw apotheek.

Ceban Automation ontwikkelt en levert klantgerichte automatisering voor apotheken. Daarmee kunt u in uw apotheek de service, de kwaliteit en het gemak voor de klant naar een hoger niveau brengen. Ceban Automation bestaat momenteel uit drie afzonderlijke bedrijfsonderdelen, namelijk:

  • Pharmaself24 – oplossingen voor 24-uurs medicatie uitgifte
  • Comsysco – oplossingen voor wachtrijmanagement
  • Ad Channel – oplossingen voor narrowcasting

Elk bedrijfsonderdeel kan zich onder de eigen bedrijfsnaam volledig focussen op de technische oplossing, met Ceban Automation als hét aanspreekpunt.

Pharmaself24: Slim, safe en betrouwbaar

Ceban Automation distribueert de Pharmaself24 exclusief in Nederland. Dit is een unieke 24-uurs uitgifteautomaat voor medicatie. Slim, veilig en betrouwbaar! Uw klant kan 24 uur per dag, 7 dagen per week medicatie of zelfhulpmedicatie, uit deze automaat ophalen. Dit kan zowel binnen als buiten de openingstijden van uw apotheek. Zo creëert u tijd en ruimte om aandacht te besteden aan klanten die dat écht nodig hebben.

Met de Pharmaself24 vermindert u de wachttijd, wordt de werkdruk lager, bespaart u kosten en levert u betere service. De software van de Pharmaself24 sluit naadloos aan alle  AIS- en track-and-trace-systemen. Klantvriendelijk voor uw klant én voor uw team. Op www.pharmaself24.nl vindt u meer details over deze 24-uurs uitgifteautomaat voor medicatie.

pharmaself24
comsysco

Comsysco

Comsysco, onderdeel van Ceban Automation, is marktleider in innovatief wachtrijmanagement. Comsysco is onder andere ontwikkelaar en producent van het Q-Manager wachtrijmanagementsysteem. Dit volgnummersysteem is geschikt voor iedere apotheek. De mogelijkheden gaan verder dan enkel het beheren van de wachtrij. Q-Manager helpt bij het verbeteren van de prestaties van uw apothekersteam en verhoogt zo de klanttevredenheid. Het volgnummersysteem koppelt met alle track-and-trace-systemen die in de apothekerswereld gebruikt worden. Op www.comsysco.nl vindt u meer details over Q-Manager, met inmiddels ruim 1200 installaties in Nederland.

Ad Channel

Ceban Automation levert met Ad Channel hét narrowcastingsysteem voor apotheken. Met Ad Channel informeert u via een scherm in de apotheek uw klanten gericht over bijvoorbeeld de actuele wachttijden. Ook nieuws over medicatie of tips voor een gezonder leven kunnen op Ad Channel worden gepubliceerd. Overigens hoeft u zich over het maken van deze content geen enkele zorgen te maken. Ad Channel zorgt samen met u als apotheker voor alle actuele content. Met onze narrowcasting oplossingen verbeteren wij de wachttijdbeleving van uw klant in de apotheek en vergroot u de klanttevredenheid. Op www.adchannel.nl vindt u meer achtergrondinformatie over onder andere Pharma Channel en Praktijk TV.

pharmaself24

Ceban Pharmaceuticals

Ceban Automation is onderdeel van Ceban Pharmaceuticals; een groep van ondernemingen die actief is in de zorg.  Bij Ceban Pharmaceuticals wordt gewerkt vanuit de missie dat in de wereld van zorg, persoonlijke zorg het beste medicijn is. Daarom zijn alle activiteiten binnen de groep erop gericht de zorg voor de patiënt verdergaand te optimaliseren. Op www.cebanpharma.comvindt u hier meer informatie over.